Bieraait » Specials » Oor

Het oor volledig bekeken: van oorwarmers tot oorsmeer

Het oor is een dierbaar en interessant orgaan. In deze special worden tal van uiteenlopende aspecten van het oor beschreven. Hoe draag je het best zorg van je oor? Hoe kan je een oor versieren? Hoe bescherm je je oor tegen permanente gehoorbeschadiging?

Verschillende soorten oorpijn

Soms heb je wel eens te kampen met oorpijn. Om het te kunnen bestrijden moet je natuurlijk eerst weten hoe je aan die oorpijn komt. Voor zoiets eenvoudigs hoef je niet naar de dokter te gaan, maar hoe kan je dan een remedie vinden?
In het volgende artikel vind je alvast enkele soorten van oorpijn en kan je vergelijking met die van jezelf. Misschien kan je de bijgeplaatste oplossingen gebruiken en meteen van je oorpijn verlost zijn!
Verschillende soorten oorpijn

Verstopte oren

Iedereen heeft wel eens last van verstopte oren. Maar hoe kom je er eigenlijk aan, en hoe kan je het verhelpen?
Een antwoord vind je in het volgend artikel.
Last van verstopte oren?

Gehoorbescherming

Het is belangrijk je oren goed te beschermen, meestal kies je dan voor oordopjes. Een vergelijking van de beste oordopjes kan helpen bij je beslissing.
Gehoorbescherming: vergelijking van de beste oordoppen

Oorwarmers

Een nieuwe trend of een gemakkelijk kledingstuk.
Oorwarmers, hip en handig

Een oorpiercing plaatsen

Zie je het zelf wel zitten een oorpiercing te plaatsen, maar wil je toch nog wat meer informatie voor je de winkel binnenstapt?
Lees dan dit artikel met handige informatie over pijn, prijs, onderhoud..
Een oorpiercing, plaatsing en onderhoud

Verschillende soorten oorpijn

Onze oren zijn een zeer kostbaar instrument, en toch weten we niet zoveel van hen af. Iedereen heeft wel eens oorpijn, maar waarom? Een goede behandeling kan alleen maar als je de juiste oorzaak kent.

Last van verstopte oren?

Wellicht heeft iedereen het wel al eens meegemaakt: zo een vervelende druk in de oren. Alsof ze als het ware 'verstopt' zijn, functioneren de oren ook wat minder, alles klinkt doffer. Vaak wordt een v…

Vergelijking van de beste oordoppen

Gehoorbeschadiging, zoals tinnitus, is een moderne ziekte van de hedendaagse samenleving waartegen we ons moeten wapenen. Aangezien er nog geen geneesmiddelen zijn, behalve meditatie therapie en derge…

Een oorpiercing, plaatsing en onderhoud

Een ringetje of staafje in je oorschelp of kraakbeen, dat is een oorpiercing. Waarom zou je een oorpiercing nemen, hoeveel kost zoiets eigenlijk en moet je daar veel zorg voor dragen?

Oorwarmers: hip en handig

Aangezien een muts je kapsel volledig naar de knoppen kan helpen, zijn oorwarmers voor modebewuste personen veel aangenamer om dragen. Tijdens de winter houden ze je oren lekker warm, in stijl uiteraa…
Gepubliceerd door Bieraait op 17-07-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.